Ръководството на ЦСКА води финални преговори за телевизионното излъчване на приятелските срещи по време на подготвителния лагер в Турция. Фаворит, както е в последните няколко години, е програмата предаваща и двубоите от българското първенство - Диема Спорт.

По план ЦСКА трябва да изиграе пет приятелски срещи в Анталия - една в Алания и четири в друг средиземноморски курорт - Белек, пише "Тема Спорт".

Динамо (Киев) следи ситуацията с Жорди Кайседо

Динамо (Киев) следи ситуацията с Жорди Кайседо

Ще бъде наблюдаван от куп съгледвачи по време на "червения" лагер в Турция

Както е известно Стойчо Младенов събира футболистите на тренировъчната база в Панчарево на 5 и 6 януари за медицински изследвания, а на седми "армейците" заминават за Алания. Там те ще се изправят срещу полския Стал (Миелец), където играе Божидар Чорбаджийски.

Двубоят е насрочен за 21 януари. Ден по-късно "червените" ще се преместят в Белек. На 25-и те ще срещнат осмия в австрийския елит Хартберг, а на 28-и - втория Щурм (Грац). За тази дата е планирана още една контрола - срещу чешкия Будойовице, както и двата спаринга все още не са потвърдени от съперниците.

На 31 януари ЦСКА ще играе с казахстанския Шахтьор (Карганда), а на първи тимът се прибира в България, където ще има още 1 или 2 приятелски мача.

Микел Агу се разминава с ЦСКА

Микел Агу се разминава с ЦСКА

Стойчо Младенов не смята, че нигериецът ще му свърши работа