Малко повече точност в завършващата фаза и малко повече късмет щяха да донесат победа на ЦСКА срещу Клуж в Румъния. Удар с пета на Валентин Антов през първото полувреме беше изчистен от голлинията на съперника. Това попадение със сигурност щеше да бъде едно от най-красивите в Лига Европа. Али Соу пропусна на два пъти. Веднъж ударът му беше притъпен с шпагат и топката мина близо до страничната греда, а след това не беше точен с глава. Шутове на Амос Юга и Тиаго бяха спасени от вратаря на домакините. 

Витрината на мача добре показва, че ЦСКА направи силен мач и повече заслужаваше победата. Владеенето на топката е 62% на 38% в полза на "армейците". Головите положения са 17 на 8 за ЦСКА. Ударите във вратата са по 2, но тези към нея и блокираните са 4 на 6 и 2 на 9 за "червените". Българският тим изпълни 6 корнера, а Клуж - нито един. През второто полувреме на терена имаше един отбор - ЦСКА. 

Отборът на Бруно Акрапович приключва с Лига Европа на 10 декември, когато е домакинството на Рома. ЦСКА има 2 точки, но все още търси първия си гол в групите. 

ЧФР Клуж и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от Лига Европа

ЦСКА изпусна Клуж! Силен мач за "армейците" и втора точка в групите на Лига Европа

Българският отбор надигра тотално съперника след почивката