ЦСКА започна подготовка за първия мач от новия сезон в Първа професионална лига срещу Славия, "армейците" гостуват на белите на Националния стадион "Васил Левски" в събота (15 юли) от 21:00 часа.

На базата на ЦСКА на Панчарево тренира група от 26 футболисти. Към тима се присъединиха и националите до 19 години Ангел Лясков и Тонислав Йорданов, които бяха част от състава на "лъвчетата" на Европейското първенство в Грузия. Те проведоха възстановително занимание, а от утре ще тренират наравно с основната група.

Защитникът Пламен Гълъбов се подготвя индивидуално, след като се завърна от германския град Щутгарт, където в продължение на 15 дни се лекуваше след претърпяната операция на коляното. На Панчарево не беше единствено Станислав Манолев, който днес стана баща на момиче и получи почивка от старши треньора Стамен Белчев. В отбора се наблюдава отлично настроение.

Новите попълнения Витаутас Черниаускас, Енрике Рафаел и Тиаго Родригес вече се адаптират към обстановката и се включват пълноценно в тренировъчния процес.

Без дилеми пред Стамен Белчев за мача със Славия

Без дилеми пред Стамен Белчев за мача със Славия

Ясен е съставът на ЦСКА за първия кръг на първенството ни