Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, беше гост в предаването "Арена Спорт" по БНТ 1, където разкри причините, поради които "армейците" са избрали Саша Илич за свой нов старши-треньор. Шефът обяви в аванс, че "червените" ръководители стартират обиколка из страната, на която да провеждат срещи с феновете на клуба. Не бяха подминати темите за новия стадион и бъдещето на звездата Жорди Кайседо.

В Еквадор: ЦСКА отказа 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо

В Еквадор: ЦСКА отказа 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо

Офертата е от турския гранд Бешикташ

"Философията на Саша Илич напълно съвпада с изискванията, които имаме в ЦСКА за визията на игра. Неговата философия е в ДНК-то на ЦСКА - да се играе офанзивен футбол и винаги да се търси победата. Илич е честен човек и гладен за успехи треньор. Най-важната цел е да се изгради силен отбор.

Миналата година след една добра есен, необяснимо защо, се направи една слаба пролет. Едно огромно разочарование остави тя сред всички нас. Разочарованието във феновете беше много голямо през пролетта. Целта на планираната обиколка из страната е ясна, защото комуникацията на ниво фенове - клуб, изостава. В момента гледаме да надграждаме, да развиваме тази комуникация. Искаме да посетим феновете, ЦСКА е с огромна фенска база из цялата страна. С тази обиколка искаме да засвидетелстваме нашето уважение към тях и да им отговорим на всички въпроси, които ги интересуват.

Обиколката тепърва се планира. Ще има информация кога и къде ще бъдат срещите.

В продължение на една година много интензивно се работи в тази насока за стадиона. Проведоха се много срещи и преговори. Собствениците са осигурили необходимите инвестиции за стадиона. Вече сме на финалната права. За всяка следваща стъпка ще бъдат информирани феновете. Нека да са спокойни, ЦСКА ще има нов стадион.

Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА. Най-нормалното нещо е, когато има добра оферта за него да бъде трансфериран. На този етап той остава футболист на ЦСКА".

Официално: ЦСКА обяви първия си летен трансфер

Официално: ЦСКА обяви първия си летен трансфер

Вижте кой е той