Един от директорите в ЦСКА-София - Милко Георгиев, отвърна от имета на клуба от "Българска армия" на атаките от съименника от 1948.

"Смятам, че по начина, по който ЦСКА се атакува в момента, идва да ни успокои, че сме на верен път. ЦСКА все още има действащ договор с ММС. С решение на Министерски съвет, наистина двата имота - "Българска армия" и Панчарево, са прехвърлени от държавна в публично-частна собственост. Апортът не е вписан, което значи, че споразумението ни с Министерството на спорта е действащо. Тоест няма начин, който и да било, дали ще е 8 без 12 или 20 и 20, както и да се казва някакво учредено дружество, да желае от ММС или от Национална спортна база, да наема част или целия имот. Когато апортът бъде вписан, тогава футболният клуб, който участва в професионалния футбол, тоест ЦСКА, ще получи базите за дългосрочен период", коментира Георгиев.

"Всичко останало са дребни шикалкавения. Всички знаем от къде идва тази атака, със сигурност не е от София. Сами може да си направите справка и да видите един от директорите на този клуб (ЦСКА 1948) чий син е. Елементарно е - директор на ЦСКА 1948 (б.а. Никола Газдов) е син на директорка в Лудогорец (б.а. Теменуга Газдова - председател на борда на директорите). Как по-ясно да го кажа. Саздов или Газдов, мисля че е Газдов. Идеята е хората да се притесняват и да ми звънят по телефона. Няма драма - стадиона няма как да бъде на друг, освен на ЦСКА. Това са неоспорими факти. Две седмици преди началото на шампионата, ние обявяваме трансфери, а се появява това. Нормално е. Приемаме го като част от играта. Не мисля, че това ще повиши напрежението между ЦСКА и Лудогорец. Ние си гледаме нашата къщичка", добави още директорът.

ЦСКА 1948 към министър Дашева: Искаме стадион "Българска армия" за дългосрочно ползване!

ЦСКА 1948 към министър Дашева: Искаме стадион "Българска армия" за дългосрочно ползване!

Отборът настоява да приеме Люлин през март в Борисовата градина