Двама юноши на Левски са попаднали в полезрението на ЦСКА, твърди "Тема спорт". Става дума за вратарите на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков и Верея Георги Георгиев. 

Не е изключено "червените" да направят опит да се подсилят с един от двамата през зимата или сред края на сезона. От клуба ще продължат да следят представянето им. Логично, по-голям е интересът към Луков, който е и национал. 

В момента ЦСКА разполага с трима по-опитни вратари -  Витаутас Черниаускас, Данте Стипица и Георги Китанов, както и 20-годишният Слави Петров. Не е изключено през зимата да настъпи раздяла с някого от тях, а договорът на Черниаускас изтича в края на сезона и все още не е подновен.

Очаква се клубът да влезе в преговори с Витаутас до края на годината. През този сезон литовецът е неизменен титуляр под рамката на вратата, докато привлеченият през лятото Стипица не е получил шанс за изява в официален мач. По-рано през тази седмица Китанов бе пратен под наем в Черно море. 

Луков и Георгиев са сред най-добре представящите се вратари в Първа лига през този сезон. И двамата са преминали през школата на Левски.

Мауридеш: От нас, играчите, зависи дали ще направим ЦСКА шампион

Мауридеш: От нас, играчите, зависи дали ще направим ЦСКА шампион

"Не съм играл само като десен бек", заяви звездата на "червените"