ЦСКА развива своята школа. Доказателство за това е и новият договор за спонсорство, който беше сключен днес. Той е с холандска компания. В ДЮШ на клуба вече ще ползват най-модерния софтуеър и дигитални програми.

Ето какво пише в сайта на ЦСКА:

"Армейци,

ЦСКА сключи договор за партньорство с холандската компания DOTSPORTCOM. Занапред представителният тим и Академията ще ползват най-модерният софтуеър и дигитални програми за развитие на футболистите и цялостното функциониране на различните структури в клуба. Със същите оперират 304 клуба от 15 страни, a ЦСКА е първият български клуб, който ще въведе иновативната технология у нас. По този начин работата на треньорите на отделните футболни формации, скаутското звено, медицинския щаб и спортно-техническото ръководство ще бъдат координирани и синхронизирани в специална платформа, която ще разполага с огромна база данни.

Снимка 417537

Източник: Официален сайт на ЦСКА

"Системата дава огромни възможности за професионална контролиране на целия процес в един футболен клуб. Така например след време, за един млад футболист, който ще се интегрира при мъжете, с няколко кликвания ще може да бъде проследено представянето му от дете във всеки мач и тренировка, как се е развил физически, как е усъвършенствал потенциала си, колко гола е вкарал, колко пъти се е контузил, оценката и мнението на наставниците му през годините и други подробни детайли", заяви Марк Вербийк, който проведе курс на обучение с представители на клуба".

Али Соу е №1 за март според InStat Index

Али Соу е №1 за март според InStat Index

Признание за нападателя на ЦСКА