Над 1000 фенове на ЦСКА се очаква да има в неделя на стадион "Берое", пише "Тема Спорт". "Червените" зимуваха на върха в Първа лига, с точка пред Лудогорец и у запалянковците отново се пося семето на надеждата за край на хегемонията на разградчани. Както е известно червената агитка се завръща и това ще увеличи посещаемостта на мачовете на отбора.

За визитата под Аязмото температурите се очаква да са около 5-6 градуса, но времето ще е предимно облачно. Поне големите студове сковали страната в последните дни ще са отминали.

Ръководството на Берое пък взе решение да вдигне цената на билетите за първото домакинство от пролетния дял. Цената на талоните за мача с ЦСКА на предварителна продажба в системата на eventim вече ще е 10 лева, срещу 8 лева през есента. Вдига се и тази за талоните, които ще се търгуват в деня на срещата. От 10 лева те вече стават по 15 лева. В неделя ще могат да се купуват само такива билетите.

10 лева и съответно 15 в деня на мача е цената и за привържениците на ЦСКА.

Ще са налични и талоните за дарение през сайта на старозагорци. Там феновете могат да помогнат на клуба чрез виртуални пропуски от 20, 50, 100, 250 и 500 лева, под формата на дарение за Берое.

Саша Илич се двоуми преди мача с Берое

Саша Илич се двоуми преди мача с Берое

Наставникът на "армейците" все още се колебае на кого да заложи като десен халф-бек