Изключително натоварената програма, която ще има ЦСКА- в следващите малко повече от 3 седмици, притеснява сериозно Стойчо Младенов и неговия щаб, пише "Мач Телеграф".

За какво иде реч - "червените" започват маратона на 11 септември срещу Славия, а 5 дни по-късно излизат на митичния "Олимпико" срещу Рома на Жозе Мауриньо. И след това започват срещите през 3 дни - гостуване на Ботев (Враца), мач за Купата на България срещу Хебър, където е ясно, че ЦСКА ще играе с резервите.

Стойчо Младенов дарява с игрови минути нови попълнения

Стойчо Младенов дарява с игрови минути нови попълнения

В игра ще видим и Феде Варела

На 26 септември идва дерби с Левски, след това се задава домакинство на Бодьо/Глимт на 30 септември, а точно преди октомврийската пауза за националните отбори ЦСКА гостува на Царско село.

И проблемът за Стойчо Младенов не е толкова натоварената програма, а липсата на вариативност. Контузени за дълго са Мено Кох - аут до Нова година, и Тибо Вион, който няма да играе поне 2 месеца. Бисмарк Чарлс също няма да запише нито един двубой през септември и началото на октомври. Отделно от това Валентин Антов отиде под наем в Монца и така опциите в защита са сведени до минимум.

Там през септември Екзекутора на Ливърпул може да използва само 7 човека, при положение че му трябват 8 за пълна ротация - Иван Турицов, Асен Дончев, Юрген Матей, Томас Лам, Пламен Гълъбов, Християн Петров и Брадпи Мазику.

Калоян Кръстев е струвал 300 000 евро на ЦСКА?

Калоян Кръстев е струвал 300 000 евро на ЦСКА?

Ще бъде алтернатива на Жорди Кайседо

МАЧОВЕТЕ НА ЦСКА ДО ОКТОМВРИЙСКАТА ПАУЗА

11 септември: ЦСКА- Славия

16 септември: Рома - ЦСКА

19 септември: Ботев Bp - ЦСКА

22 септември, Купа на България: Хебър - ЦСКА

26 септември: ЦСКА - Левски

30 септември: ЦСКА - Бодьо/Глимт

3 октомври: Царско село - ЦСКА