ЦСКА ще има нов капитан през идния сезон. Валентин Антов се очертава да е лидерът на отбора. Поне това е сигналът от първите летни контроли на "червените" с Пирин и Литекс, загатва "Тема: Спорт".

И в двете проверки Антов стартира с лентата, като действаше в центъра на защитата редом до нидерландеца Юрген Матей. Резерва пък остана досегашният капитан Петър Занев.

Ще остане ли Петър Занев на скамейката през новия сезон?

Ще остане ли капитанът на ЦСКА на скамейката през новия сезон?

В контролите на ЦСКА, Стамен Белчев заложи на двойка централни защитници Валентин Антов и Юрген Матей

Това е сериозна индикация, че поне в началото на сезона двойката централни бранители в сърцето на ариергарда ще е именно Антов - Матей. Най-вероятно двамата ще започнат заедно и в проверката с Монтана в петък.

При това положение лентата отново ще бъде носена от 19-годишния талант, който дебютира в елита през април 2018-а, когато отново треньор бе Стамен Белчев. От тогава Антов натрупа над 50 официални мача за ЦСКА.

Снимка 488782

Източник: LAP.bg

Един от резервните капитани през миналия сезон Рубен Пинто напусна с изтекъл договор, а другият Кристиан Малинов е пред трансфер. Показателно е, че той не стартира и в двата спаринга досега. Така капитани занапред ще са Антов и Занев, а в някои мачове не е изключено и Тиаго да носи лентата.

Антов от ЦСКА: Мечтая да изляза и да играя на високо ниво в чужбина, пожелавам на Левски да се оправят

Антов от ЦСКА: Мечтая да изляза и да играя на високо ниво в чужбина, пожелавам на Левски да се оправят

"Всеки млад бъгарски футболист иска да играе в националния отбор, бил съм и нападател"