ЦСКА ще продължи да играе на "Българска армия" и в началото на пролетния полусезон. Вчера се появиха информации, че неделното домакинство на Локомотив (София) (0:0) може да е било последното на съоръжението за този сезон и още в първите си срещи за 2023 година тимът ще организира мачове на "Васил Левски". Това обаче не отговаря на истината и неслучайно от ЦСКА - не потвърдиха тази информация, пише "Тема Спорт".

Тимът ще продължи да играе на "Армията", като там ще посрещне между два и четири от съперниците си в първенството напролет. по програма шампионатът след Нова година се подновява в периода 10-13 февруари. В 15-ия кръг "червените" ще са гости на Берое в Стара Загора. След това идва домакинство на Ботев (Пловдив), сблъсък със столичния Септември на "Васил Левски", а в началото на март и домакинство на Локомотив (Пловдив). Този двубой също ще бъде на "Армията". Предстои да се разбере дали домакинствата на Спартак (Варна) в периода 10-13 март и Лудогорец 14-17 април отново ще се проведат на клубното съоръжение на ЦСКА. Не е изключено именно сблъсъкът с разградчани да е последен на стадиона в този му вид.

Ръководството на клуба действа усилено по старта на основна реконструкция на съоръжението. До края на годината отговорните фактори в ЦСКА планират да дадат пресконференция за това как вървят и нещата около строежа на нов стадион. Надеждите са свързани с това, че през пролетта най-накрая ще бъде даден старт на работата.

Едно съвсем нормално равенство в ненормалното ни футболно първенство

Едно съвсем нормално равенство в ненормалното ни футболно първенство

Логично е ЦСКА и Лудогорец да губят точки, но на разградчани не позволяват...