ЦСКА ще играе контрола с Поморие по време на паузата за националните отбори. Все още не е уточнена дата, тъй като втородивизионният тим ще играе за Купата на България няколко дни по-рано. На този етап вариантите са 7 и 8 септември, пише "Тема спорт".

Програмата за турнира за Купата ще излезе вероятно утре, след което двата клуба ще се разберат окончателно. В надпреварата Поморие гостува на третодивизионния Созопол, а при победа ще се изправи срещу Берое.

Двубоят ще се проведе в Стралджа. Това е по идея и покана на кмета на града Атанас Киров. Той е бивш футболист на ЦСКА и близък приятел със Стойчо Стоилов.

"Меридиан мач": ЦСКА хареса защитник от Втора лига

"Меридиан мач": ЦСКА хареса защитник от Втора лига

Бранителят е на 22 години

За визитата на "червените" в Стралджа се заговори в средата на юни. Тогава Стоилов и лидерът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца посетиха града по случай 10-годишнината на местния фен клуб. Стоилов обяви, че в града има "два много добри терена, които може би са на нивото на тези в Панчарево".

Контролата между ЦСКА и Поморие ще е гвоздеят в програмата по случай 50 години от обявяването на Стралджа за град. Ветерани на "червените" и на местния отбор също ще играят помежду си.

ЦСКА сбъдна една детска мечта

ЦСКА сбъдна една детска мечта

Последната тренировка на ЦСКА беше по-различна от обичайното