ЦСКА може за втори път в историята да започне вечното дерби с Левски без нито един българин в титулярния състав. До такъв развой се стига, след като младежките национали Християн Петров и Мартин Стойчев получиха контузии при загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив) в сряда, припомня "Тема Спорт".

Станислав Шопов пък почти сигурно ще седне на пейката.

За първи път "червените" нямаха нито един роден представител в стартовите 11 срещу Левски през миналата година. При нулевото равенство на 17 април 2023 г. в тима, воден от Саша Илич, стартираха представител на Централноафриканската република, французин, трима бразилци, люксембурец, двама нидерландци, двама норвежци и един хаитянин. Дотогава подобно нещо никога не се беше случвало.

В Борисовата градина все пак таят някакви надежди, че Християн Петров ще успее да се възстанови до неделя и да е на линия за двубоя, който започва в 14:45 часа. Шансовете за това обаче са нищожни. Капитанът на младежкия национален отбор получи травма в глезена четвърт час преди края на срещата с Локомотив, когато Нестор Ел Маестро вече беше изчерпал правото си на смени. Той стисна зъби и доигра мача.

В ЦСКА треперят за състоянието на Мартин Стойчев

В ЦСКА треперят за състоянието на Мартин Стойчев

Днес ще премине пълни медицински изследвания