Ръководството на ЦСКА работи по три варианта за нов старши-треньор. Според колегите от "Тема Спорт", отговорните фактори в Борисовата градина са взели решение през следващия сезон тимът да бъде воден от чужденец, а Стамен Белчев днес ще бъде начело за последен път, без значение от крайния изход на баража с ФК ЦСКА 1948.

ЦСКА - ФК ЦСКА 1948 0:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

ЦСКА - ФК ЦСКА 1948 0:2 (Развой на срещата по минути)

Баражът ще се проведе на националния стадион "Васил Левски"

Преговорите с въпросните наставници се водят паралелно, като с всеки от тях се коментират както наличният състав на "армейците", така и селекционните планове на клуба. Крайното решение ще бъде взето съвсем скоро. Според непотвърдена информация единият от треньорите не е родом от Европа, а друг е балканец. Също така разглежданите варианти са от висока класа за родните стандарти. Шансът българин да води ЦСКА през следващия сезон е минимален. Все пак ако се стигне до такъв развой, то ще бъде ангажиран Александър Томаш, който в момента води преговори и със Спартак (Варна).

ЦСКА е имал контакти с бившия си футболист Сергей Якирович. Перспективният специалист вече от доста време е в радара на "армейците", а през есента пое хърватския гранд Динамо (Загреб) и го изведе до титлата и купата на страната. Въпреки златния дубъл обаче договорът на босненеца все още не е подновен и не е изключено през лятото той да напусне "Максимир".

Густаво Бусато остава в ЦСКА!

Густаво Бусато остава в ЦСКА!

Добра новина за "армейците"

От ЦСКА са се поинтересували относно възможността ексхалфът, който носи червената фланелка в периода 2005-2006 г., да се завърне в Борисовата градина. Дори и да не остане в Динамо обаче Якирович има по-добри опции за развитието на кариерата си. Той не е част от триото, което от ЦСКА са отсели в последните часове.