Ръководството на ЦСКА призова привържениците на отбора да не правят опити да влязат на стадион "Българска армия", където сега текат разрушителните дейности, преди пълната реконструкция на съоръжението.

На първи април "червените" сложиха начало на етап "Демонтаж" на съоръжението, като експерти от фирмата, занимаваща се с тази дейност, започнаха работа по обезопасяването на строителната площадка.

Също така от клуба отново призоваха почитателите си за подкрепа в неделното дерби с Левски, което ще се проведе на метри от "Армията" - на Националния стадион "Васил Левски".

Съобщението, което публикуваха "червените" гласи:

"Информация за стадиона и призив към феновете

Осъзнаваме, че интересът към реконструкцията на нашия дом е голям и хиляди фенове искат да разберат какво се случва отвътре.

Молим ви, не се опитвайте да влизате на стадиона, където ремонтни дейности ще протичат и утре и безопасността ви не може да бъде гарантирана. Има специален достъп до стадиона и строг пропускателен режим, който не трябва да бъде нарушаван. Апелираме да не поставяте любопитството си над сигурността. Навременна информация ще бъде давана във всеки един етап от случващото се около стадиона.

На първи април поставихме началото на етап "Демонтаж" на ст. "Българска армия". Десетки експерти от фирма "Ростер" започнаха работа по обезопасяването и направиха първите стъпки по демонтиране на части от съоръжението.

Днес ви запознаваме със свършеното през първата седмица, обяснено във видеото от координатора по безопасност на проекта - Николай Николов. Професионалистите от "Ростер", които също отправят апел преди утрешното дерби.

В утрешния ден ще ви очакваме половин километър посока центъра, където в 14:45 ч. се изправяме срещу Вечния съперник и в момент на криза имаме най-силна нужда от вас!

В деня на мача билети могат да се купят извънредно от касите на ст. "Българска армия" от 10:00 ч. до края на първото полувреме на дербито.".

ЦСКА ще освободи и разчисти домакинската съблекалня на "Васил Левски"

ЦСКА ще освободи и разчисти домакинската съблекалня на "Васил Левски"

Процедурата по премахването на въпросните елементи продължава не повече от час