Отборът на ЦСКА ще бъде сериозно прекроен за очертаващото се протоколно гостуване на Титоград от Лига Европа. "Червените" изглеждат сигурни за втория кръг, след като победиха с 4:0 на "Армията".

Важна информация за феновете на ЦСКА за гостуването на Титоград

Важна информация за феновете на ЦСКА за гостуването на Титоград

Двубоят е във вторник

За първи път като титуляр ще стартира централният нападател Тони Уот. Той така и не записа минути в двата двубоя с Титоград и Етър досега. Али Coy ще получи почивка. В предни позиции ще има и други размествания, като Тиаго или Фабрини няма да фигурират сред 11-те, твърди "Тема Спорт". Един от тях ще стартира зад нападателя, а другият ще остане резерва.

Руснакът Давидов със сигурност ще започне, като той по-скоро ще атакува по левия фланг, а няма да е на номиналната си позиция като офанзивен халф. Очаква се на пейката да седне и Греъм Кери. Вместо него отдясно ще напада Митко Митков. 18-годишното крило вкара красив гол от дистанция при първата си поява на "Армията" срещу Етър. Ако Митков започне утре, това ще му е дебютен официален мач като титуляр с "червения" екип.

В халфовата линия също ще има размествания. Двойка вътрешни халфове вероятно ще са Бикел и Малинов. Двамата не са били титуляри от началото на сезона. Пинто ще остане резерва. Размествания ще има и в защита, като Бодуров и Чорбаджийски няма да стартират заедно.

Божидар Чорбаджийски разочарова треньорския щаб на ЦСКА, може и да бъде продаден

Божидар Чорбаджийски разочарова треньорския щаб на ЦСКА, може и да бъде продаден

На "Армията" не останали доволни от представянето му срещу Етър