ЦСКА е подновил интереса си към крилото на Славия Радослав Кирилов. През миналата седмица представители на "армейците" са се свързали с колегите си от "Овча Купел" и са проучили каква е възможността родният национал да премине в Борисовата градина, пише "Тема спорт".

"Червените" се нуждаят от флангови футболист, след като треньорът Саша Илич извади от първия състав Йоан Бай и Яник Вилдсхут. Той обяви, че няма да разчита на чуждестранни играчи, които не са по-добри от българските.

Овусу гледа ЦСКА - Арда

Любопитен "зрител" на ЦСКА - Арда

Ето подробности

30-годишният Кирилов бе в трансферните планове на ЦСКА и през миналото лято. Според запознати дори той е бил спазарен между ръководствата на 31-кратните шампиони и Славия, но в последния момент от "Армията" решили да привлекат Калоян Кръстев, защото бил по-перспективен.

Вчера Ради Кирилов изведе белите с капитанската лента при гостуването на Спартак Варна и записа пълни 90 минути при победата с 1:0. Това обаче не затваря вратите за негово евентуално пренимаване в ЦСКА. Припомняме, че в последните години се случиха два трансфера по оста "Овча Купел" - Борисовата градина, като и при двата сезонът вече бе започнал, а Георги Йомов и Калоян Кръстев бяха записали срещи с белия екип.

Радослав Кирилов започна вчера петата си кампания в Славия, като подписа с клуба в средата на сезон 2018/19 след кратък период в третодивизионния италиански Вис Пезаро. С добрите си изяви с бялата фланелка крилото си заслужи място в националния отбор, като дори се разписа при 1:1 с Украйна в контрола в края на миналата година.