Драгомир Драганов беше избран за главен съдия на дербито Лудогорец - ЦСКА. Мачът е тази събота от 15:00 часа в Разград. До момента през сезона варненецът ръководи по две срещи на "зелените" и "червените".

Той беше съдия на двубоите между Лудогорец и Славия, спечелени от "орлите" с 3:0 и 2:0. При успеха с 3:0 отсъди дузпа в полза на шампионите. Драганов получи наряд за срещата ЦСКА - Берое (1:1) и Монтана - ЦСКА (1:2).

Любопитно е да се отбележи, че "армейците" постигнаха единствената си до момента победа срещу Лудогорец за първенство именно при този рефер. През 2017-а година ЦСКА надделя с 2:1 точно в Разград. Въпреки победата, от ЦСКА пуснаха жалба срещу съдията.

Претенциите на тима от "Армията" бяха свързани най-вече с червения картон на голмайстора Фернандо Каранга и ситуация с Кевин Меркадо в наказателното поле на "орлите". От ЦСКА искаха дузпа.

Ето какво съобщение се появи в сайта на "червените" след успеха им в Разград през 2017-а година:

"Армейци,

ЦСКА подаде жалба срещу съдийството на мача с Лудогорец.

Тимът ни успя да спечели с 2:1 гостуването си в Разград въпреки тенденциозните отсъждания. Всички зрители видяха, че главният съдия Драгомир Драганов и екипът му в състав Диян Вълков, Мартин Маргаритов, Георги Кабаков, Станислав Тодоров и Димо Вълчев ощетиха нашия клуб".

Съдията, съдията... Този път дано е в час!

Съдията, съдията... Този път дано е в час!

Ще го гледаме под лупа