ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинството си на Зоря (Луханск). Двубоят е на 8 август от 20:30 на Националния стадион "Васил Левски".

"Армейци,

билетите за първия двубой от третия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Зоря (Луханск) вече са в продажба онлайн. Срещата ще се играе на 8 август (четвъртък) от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 10 лева

- Сектор Г - 10 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЦСКА - ЗОРЯ (ЛУХАНСК) ОТТУК.

Билетите са налични в мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

От утре те ще се продават и на касата до фен магазина на "Армията", която ще бъде с работно време от 10:00 до 19:00 часа.

Картодържателите ще имат възможност да закупят билет с 10% отстъпка от касата до 7 август (включително).

ВИП картодържателите ще могат да си вземат билет с 10% отстъпка само от централния офис на БестТикетс на ул. "Шандор Петьофи" № 28.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от цената на билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК на касата на "Армията".

В деня на мача касите на Националния стадион - пред сектор "А" и на езерото "Ариана", ще отворят в 16:00 часа", съобщават подробности "червените".

Зоря може да бъде наказан за сблъсъка с ЦСКА

Зоря може да бъде наказан за сблъсъка с ЦСКА

Вижте защо