ЦСКА ще отблежи подобаващо своя 75-и рожден ден. От "червения" клуб разкриха, че пускат серия ексклузивни артикули. Сред тях има 75 броя колекционерски монети от 11 различни вида.

Тези монети са посветени на някои от най-паметните дати и личности от историята на клуба.

Германски ултраси ще дерат гърла за ЦСКА

Германски ултраси ще дерат гърла за ЦСКА

В момента отборът им играе в Регионалната лига

Ето какво съобщиха от ЦСКА:

Колекционерска монета "75 години ЦСКА"

Преди кулминацията по случай юбилея ни продължаваме да подгряваме предварително с ексклузивни артикули. Лимитирана серия от 11 различни вида монети по 75 бр., посветени на най-паметните дати и личности през дългогодишната история на ЦСКА, ще бъдат пускани в продажба периодично през цялата година на юбилея.

Първата от тях, посветена на основаването на най-великия български футболен клуб - ЦСКА, вече е налична в онлайн магазина ни. Като допълнение може да закупите и специална колекционерска кутия за всички 11 монети.

Сред тях ще откриете уникални изработки с ликовете на големите герои на футболния клуб, чиито имена завинаги ще останат в историята ни. Със специалните монети обръщаме внимание и на грандиозните ни успехи в Европа. Всички монети от колекцията ще са налични в онлайн магазина ни на съответстващите за събитията дати.

Закупи първата монета от серията: https://bit.ly/3VfJVaG

Всеки потребител има право да закупи по една бройка от лимитираните монети.