Билетите за първия двубой от плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и швейцарския Базел вече са в продажба онлайн. Срещата ще се играе на 18 август (четвъртък) от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Цените на билетите за този мач са както следва:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 12 лева

- Сектор Г - 12 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЦСКА - БАЗЕЛ ОТТУК.

От утре билети ще се продават и на касата до фен магазина на "Армията", която ще бъде с работно време от 15:00 до 19:00 часа, а в неделя от 11:00 до края на първото полувреме на двубоя със Септември. От понеделник касите ще работят от 11:00 до 19:00 часа.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

ВАЖНО: На касите на стадион "Българска армия", както и в мрежата на УРБО успоредно с билетите за двубоите на ЦСКА продължават да се продават и абонаментни карти за новия футболен сезон 2022/2023 година.

Вземете своята абонаментна карта за сезон 2022/2023 година оттук!

Също от днес в онлайн продажба са пуснати и билетите за мача от шестия кръг на Първа лига между ЦСКА и Септември (София). От утре могат да бъдат закупени, както от касите на "Армията" (до фен магазина), така и онлайн в мрежата на URBO. Двубоят на стадион "Българска армия" е в неделя (14 август) от 20:00 часа.

Входните талони могат да бъдат закупени тук, а цените им са следните:

- Сектор "А" - 12 лв.

- Сектор "В" - 8 лв.

- Сектор "Г" - 6 лв.

- Сектор "Б" - 6 лв.

- ВИП ложа - 130 лв.

Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена и специална каса за привържениците на Септември - до сектор "Б" в Борисовата градина, където ще се продават билетите за сектора за гости с цена 6 лева.