ЦСКА загуби две дела във ФИФА на обща стойност 1 134 580 лева. Заведени от бившите играчи на отбора - Бернардо Тенгариня и Нилсон Антонио. Клубът ще трябва да плаща стари дългове. Но новината е добра. Защото по този начин и ФИФА призна "червените" за приемник на фалиралото дружество.

Дори и след платените 8 милиона за емблемата и активите, темата с "тирето" продължи да бъде дъвкана, най-вече от фенове на Левски и един новак в елита. Сега се слага край! Това е ЦСКА - най-титулуваният отбор в България. Обичан от милиони наши сънародници - у нас и по целия свят.

Снимка 442720

Източник: cska.bg

ЦСКА си остава признат навсякъде в Европа. Убедих се лично - веднъж в Италия и два пъти в Швейцария. Хора от Рома, Базел и Йънг Бойс се интересуваха живо от "червените" и самите те припомняха постигнатото от ЦСКА през годините на европейската сцена.

Новината е лоша за ЦСКА от финансова гледна точка, но добра от морална. За пореден път. За други хора темата с "тирето" никога няма да отмине. Това им остава. Едните организираха погребението на футболния клуб. Много избързаха. Сега техният любим отбор е тръгнал по същия път. Като се говори за морал и прозрачност, да попитат каква е заплатата на новия треньор Славиша Стоянович. Или той идва да спасява и дарява? Дано се завърне прозрачността в Левски. Беше обещана при новото ръководство. Да видим как клубът продължава да е на футболната карта, след като няма договори за спонсорство.

Снимка 257975

Източник: LAP.bg

За другите, още по-моралните, няма какво да се каже. След като делата не се водят към тях, а към ЦСКА - всичко е ясно. Остава им да броят головете на централния нападател до подобряването на рекорд и да увеличат фенската си маса. Поне малко, за да се изпълнят местата на "лъвчето" на стадион "Васил Левски". И да вземат нещо повече от мачовете с Левски и Лудогорец от поражения с по 0:3... Трудно е на новите отбори в елита, винаги е било така. Трябва време.

ЦСКА си е ЦСКА и се завърна сред най-добрите в Европа. А днес е първият ден в клуба на новия треньор. Ден, изпълнен с надежди и очаквания. ЦСКА да се върне там, където му е мястото и у нас.

Бивши футболисти осъдиха ЦСКА на над милион лева

Бивши футболисти осъдиха ЦСКА на над милион лева

Вижте подробности