Уреденият от ръководството на ЦСКА норвежец Тобиас Хайнц ще се включи наравно с новите си съотборници в първата тренировка на тима за 2023 година.

Той пристигна в България снощи, след като имаше забавяне на полета му до София, и до часове трябва да бъде представен като първото зимно попълнение на "армейците", твърди "Тема Спорт". 24-годишният футболист, който може да действа както по крилото, така и на позицията зад централния нападател, подобно на играчите на "армейците" имаше дълга зимна почивка.

За последно бе на терена при гостуването на Сарпсборг на Розенборг на 13 ноември. Хайнц откри резултата, а тимът му спечели с 3:2.

Медиите в Швеция пишат, че ЦСКА и клубът, който досега притежаваше правата на норвежеца - местният шампион Хекен, са се разбрали за основните клаузи по договора за неговата продажба още преди месец. Припомняме, че Сарпсборг е имал опция да откупи Хайнц след края на неговия наем, но той е отказал "историческо" предложение от клуба, тъй като е искал да играе в чужбина.

ЦСКА няма намерение да привлича италиански нападател

ЦСКА няма намерение да привлича италиански нападател

"Армейците" не се нуждаят от нов играч на тази позиция