ЦСКА ще представи петото си лятно попълнение днес, съобщава "Тема Спорт". "Армейците" ще официализират привличането на котдивоарския нападател Дауда Бамба. 27-годишният стрелец е уточнил всички детайли по договора си с ръководните фактори на "Армията" и до часове ще бъде представен. Той идва като свободен агент от изпадналия от турската Суперлига Алтай, за който през изминалия сезон записа 32 мача и 7 попадения.

Назон проведе първа тренировка с ЦСКА

Назон проведе първа тренировка с ЦСКА

Днес той не тренира с топка, а изпълняваше единствено физически упражнения

Бамба може да действа както на върха на атаката, така и по двата фланга. Притежава и норвежки паспорт, тъй като семейството му се мести в скандинавската държава, когато е бил дете. Именно там преминава и по-голямата част от кариерата му. Носил е екипите на Конгсвингер, Кристиансунд и Бран, който вади 800 хиляди евро за подписа му през 2018-а. За тима от Берген записва до лятото на 2021-а общо 76 шампионатни двубоя, в които е точен 27 пъти.

С привличането на Бамба и крилото Даниел Овусу селекцията на ЦСКА няма да приключи. Освен халф, който най-вероятно ще е Оливер Берг, "армейците" почти сигурно ще привлекат и универсален защитник.

Още трима нови са сигурни за ЦСКА

Още трима нови са сигурни за ЦСКА

Възможно е да дойде и централен защитник