Николай Бодуров ще получи впечатляващо предложение за нов договор от ЦСКА. Както е известно, националът парафира с "червените" през зимата, като контрактът му е до края на сезона.

Опитният бранител определено заздрави отбраната на "армейците" и е с важно значение за силните игри на тима напоследък. Той дори успя да се върне в националния отбор, където не се бе появявал почти година и влезе като резерва при победата с 2:0 над Холандия.

Николай Бодуров: Имахме нужда точно от това

Бодуров: Имахме нужда точно от това

"Отблагодарихме се на феновете"

Бодуров нямаше отбор почти през цялата есен, като по това време неговата половинка бе бременна и го дари с наследник в началото на 2017 година. Играчът осъзнава, че сега е може би последният му шанс да опита отново късмета си зад граница и не бърза да приема предложението на шефовете. Неговият мениджър опитва да му уреди трансфер в Турция или Кипър, отбелязва "Меридиан мач".

Николай Бодуров: Не е реално да получиш такъв гол (ВИДЕО)

Николай Бодуров: Не е реално да получиш такъв гол (ВИДЕО)

"Те нямаха нито една ситуация"

През септември благоевградчанинът бе близо до преминаване в състава на Касъмпаша, където играят Страхил Попов и Васил Божиков, но в крайна сметка до трансфер не се стигна.

Сигурно е обаче, че ако Бодуров не намери подходящ отбор, в който да продължи кариерата си, ще остане поне още 6 месеца в ЦСКА.