ЦСКА съобщи, че от следващия сезон ще играе с екипировка на италианския спортен концерн "Макрон". "Армейците" обявиха, че договорът с компанията ще бъде за две години.

Ето и цялото съобщение от сайта на "червените".

Армейци,

Футболистите на ЦСКА ще играят с екипировка на италианския спортен концерн "Макрон" от сезон 2022/23 година.

Най-титулуваният футболен клуб в България подписа 2-годишен ексклузивен договор с компанията от Апенините, която ще осигури на тима индивидуална серия облекла, разработени специално за "армейците".

Именно личният подход на италианския концерн към ЦСКА убеди ръководството на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни брандове в Европа.

Контрактът с "Макрон" също така ще позволи на нашия клуб да предложи на привържениците си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското ръководство.

Тандем Младенов - Пардю ще отговаря за зимната селекция в ЦСКА?

Тандем Младенов - Пардю ще отговаря за зимната селекция в ЦСКА?

Британецът с основна заслуга за привлечените през лятото

Компанията гарантира и достатъчна наличност на всички размери и продукти в клубния онлайн магазин от новия сезон.

Съвсем скоро ЦСКА и "Макрон" ще покажат и дизайна на новата екипировка, с която "армейците" ще играят от следващата година.

"За нас е истинско удоволствие да бъдем партньори с такъв клуб като ЦСКА, който се присъединява към нашето семейство. Чакаме с нетърпение възможността да изразим богатата история на най-успешния български клуб чрез новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че екипировката през новия сезон ще допадне и на феновете и те ще носят с гордост новите фланелки на ЦСКА", коментира изпълнителният директор на "Макрон" Джанлука Паванело след подписването на договора.

"За нас е удоволствие да бъдем част от семейството на "Макрон". Важно е да имаме партньор, на коготo можем да разчитаме. "Макрон" е един от водещите спортни брадове в Европа и ние сме щастливи, че в бъдеще ще работим с тях.", бяха първите думи на изпълнителния директор на "армейците" Филип Филипов.