ЦСКА започна ударно лятната си селекция! "Армейците" отмъкнаха вратаря на Хайдук (Сплит) Данте Стипица под носа на големия си съперник - Левски. Хърватинът уж трябваше да преговаря със "сините", а днес беше представен като нов в ЦСКА. Другото попълнение е Стивън Перейра. За него се знаеше и не е изненада.

Ето какво пише в сайта на ЦСКА за първите две нови попълнения:

"Защитникът Стивън Перейра и вратарят Данте Стипица подписаха договори с ЦСКА.

Стивън Перейра е роден на 13 април 1994 година в Ротердам, Холандия. През сезон 2014/2015 година той защитава екипа на местния Цволе, след което преминава в МВВ Маастрихт и изиграва 101 мача, в които отбелязва 3 гола. От година защитникът е национал на Кабо Верде.

Левски преговаря с Хайдук (Сплит) за Данте Стипица

Вратарят на Хайдук (Сплит) "изяжда" мястото на Божидар Митрев в Левски

"Сините" вече преговарят със стража

Данте Стипица е роден на 30 май 1991 година в Сплит, Хърватия. 28-годишният вратар идва от местния гранд Хайдук, където през изминалия сезон е записал общо 25 мача във всички турнири. Стипица е бил твърд титуляр за тима си в евротурнирите миналото лято, когато Хайдук отстрани Левски след две победи. Хърватинът е продукт на школата на клуба от Сплит, висок е 189 см и има записани мачове за всички юношески и младежки гарнитури на страната си.

Перейра и Стипица ще се присъединят към отбора на първата тренировка днес".

ЦСКА започна подготовка за атака на титлата и групите на Лига Европа (СНИМКИ)

ЦСКА започна подготовка за атака на титлата и групите на Лига Европа (СНИМКИ)

Футболистите на прегледи