ЦСКА отлетя тази сутрин за Ирландия. Полетът бе насрочен за 10:00 часа за Дъблин, но заради големия въздушен трафик в Европа имаше забавяне от 20 минути.

"Червените" се отправят към важната си мисия да отстранят Сейнт Патрикс.

Тимът на Саша Илич е в търсене на задължителна победа след поражението с 0:1 в първия мач в София.

Групата бе предвождана от Данаил Ганчев и Филип Филипов. С чартъра на "армейците" отлетяха и легендите на клуба Петър Жеков и Георги Велинов.

Снимка 583633

Източник: ТОПСПОРТ

От групата с футболисти за Ирландия отпадна новото попълнение Бамба, който е болен. Сред избраниците на Илич се завръща Калоян Кръстев, който е възстановен от травма, получена след домакинството на Македония ГП.

Филип Филипов: Ще направим всичко възможно, за да отстраним Сейнт Патрикс

Филип Филипов: Ще направим всичко възможно, за да отстраним Сейнт Патрикс

"Върху ЦСКА винаги има напрежение"

Иван Турицов отпътува с отбора за Дъблин. Защитникът се възстановяваше от разтежение, получено по време на мача с Берое, като по всяка вероятност ще е на линия за реванша срещу ирландския тим.

Снимка 583632

Източник: ТОПСПОРТ

Пълна група на футболистите:

Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ, пратеник на ТОПСПОРТ в Дъблин