Ръководството на ЦСКА е отказало две много големи оферти за своя нападател Браян Морено, разбра ТОПСПОРТ от агентите на футболиста. Едната е била за 2,5 милиона евро, а другата за 3 милиона. От ЦСКА държат колумбиецът да продължи да бъде част от отбора в преследване на голямата цел - титла на България. 

Самият Морено също е пожелал да продължи кариерата си в ЦСКА, където се чувства отлично. Той има договор за още 3 години. 23-годишният играч записа 27 мача за "армейците" във всички турнири и отбеляза 8 гола. 

Браян не иска да тръгне по пътя на Жорди Кайседо, който на всяка цена държеше да напусне ЦСКА, а след това кариерата му тръгна стремглаво надолу и сега никой не го иска. Морено знае, че има още какво да даде на "червените" и те на него. 

ЦСКА не се разделя със звездите си, а вчера представи много силно попълнение - Тобиас Хайнц. За него ще бъдат платени около 600 000 евро, което го прави най-скъпият входящ трансфер на ЦСКА за последните 20 години. 

Всичко това говори само едно - ръководството на клуба е твърдо решено да направи още по-силна конкуренция в състава и ЦСКА да спечели така желаната титла №32 на България. 

ЦСКА показа любопитно видео с Тобиас Хайнц

ЦСКА показа любопитно видео с Тобиас Хайнц

Халфът бе посрещнат от Стойко Сакалиев