Напрежението в ЦСКА продължава да се покачва след поредния негативен резултат в четвъртък срещу Черно море (0:1).

Той прати армейците на бараж за Лигата на конференциите, като по този начин в момента те се намират с единия крак извън международните турнири.

ЦСКА води преговори за привличането на ляв защитник

ЦСКА води преговори за привличането на ляв защитник

Става въпрос за португалски футболист

Въпреки това треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина, информира "Тема Спорт".

55-годишният специалист работи сериозно по селекцията и плановете за лятна подготовка на тима. Разговори в тази посока е имало включително и днес след вчерашното поражение от Черно море. Нагласите в ЦСКА са, че Белчев ще води тима през следващия сезон.

Това може да се промени при провал в баража за европейските турнири, но дори и тогава не е сигурно, че ще се стигне до треньорска смяна. Българският вариант при рокада на поста е Александър Томаш, който вчера беше уволнен от Локомотив Пловдив. Крайното решение ще се вземе в началото на юни. Това потвърди и изпълнителният директор Филип Филипов след загубата вчера.

Дисциплинарната комисия наложи сурова глоба на ЦСКА след снощния мач

Дисциплинарната комисия наложи сурова глоба на ЦСКА след снощния мач

Те ще трябва да платят над 8000 лева

"Дали ще има нов треньор, ще го кажем след края на сезона. В момента Стамен Белчев е начело и ние сме плътно зад него. Със сигурност ще има много нови неща, моделът на управление ще е друг, начинът на работа ще е друг. Има доста напускащи футболисти, други ще дойдат, но това е напълно нормално, в реда на нещата", каза Фичо.