Според информация на "24 часа", ръководството на ЦСКА се е свързало с Александър Тонев в опит да го върне отново в България. Той е юноша на клуба.

Припомняме, че преди броени дни италианският Кротоне прекрати договора на родния ни национал по негово настояване и в момента той е без отбор. Оферти към него е имало и от САЩ и Китай, но Тонев държи да остане в Европа. 

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев!

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев!

От клуба не посочват причината

Трансферният пазар в повечето страни затвори още в края на месец януари, но в Русия, Азия и Северна Америка все още могат да привличат нови играчи.

От вестника допълват, че "червените" ще продължават търсенето на ново крило до последно, тъй като в клуба смятат, че Стамен Белчев има прекалено малко алтернативи на Кирил Десподов и Енрике Рафаел. Вече дори има няколко набелязани футболисти, с които се преговаря за договор, но имената им не се съобщават.

На "Армията" може да пристигне и нов вратар, въпреки че след лагера в Испания треньорският щаб остана много доволен от младия Слави Петров, който показа доста добри качества в Испания.

Укра подписа договор с ЦСКА

Официално: Укра подписа с ЦСКА!

Португалецът ще носи №14 в "армейския" клуб