ЦСКА е в очакване на ново попълнене. Става въпрос за крило от чужбина, което ще пристигне в близките дни, разбра "Тема Спорт".

С фланговия футболист вече са били водени преговори, като той е дал принципно съгласие да премине на "Българска армия". Набелязаният футболист най-вероятно съвсем скоро ще пътува до София, където ще уточни детайлите по контракта си.

В момента по фланговете червените разполагат с Георги Йомов, Маурисио Гарсес, както и младите Митко Митков, който още лекува травма, и Марк-Емилио Папазов. Привлеченият през зимата за фланга Браян Морено пък по-често е използван от Саша Илич на върха на атаката, където се представя по-добре. От началото на кампанията треньорът бе принуден да действа по крилата и с офанзивните халфове Шопов и Туфегджич заради липсата на достатъчно опции.

Андреа Христов би струвал 500 000 евро на ЦСКА

Андреа Христов би струвал 500 000 евро на ЦСКА

Козенца му търси купувач

През последните месеци армейците водиха преговори с няколко флангови футболисти, които в крайна сметка предпочетоха да не привличат въпреки тяхното желание да облекат екипа на клуба. Такива бяха случаите с Данило Асприля и Даниел Овусу.

В същото време италианските медии твърдят, че втородивизионният Козенца иска 500 хиляди евро за спрягания за ЦСКА Андреа Христов. Няма шанс обаче армейците да извадят подобна сума за защитника.