ЦСКА и Македония Гьорче Петров завършиха 0:0 в петата контрола от зимния лагер на "червените" в Турция. Преди това футболистите на Саша Илич загубиха на два пъти, записаха две равенства и допуснаха една загуба.

Още в първите минути на двубоя лидерът в първенството ни установи траен натиск над съперника, но през по-голямата част от първото полувреме липсваха опасни положения.

Снимка 604275

Източник: startphoto.bg

Едва в 30-та минута Лазар Туфегджич отправи първия удар в мача, който обаче премина над вратата. Натискът на "армейците" продължи, когато осъществиха великолепна атака.

Туфегджич напредна по крилото и моментално центрира към Шагоян в наказателното поле, където арменецът отигра топката с глава и принуди стража на Гьорче Петров да направи спасяване.

Снимка 604276

Източник: startphoto.bg

Отборът от Северна Македония също бе близо да открие резултата малко преди почивката. Лемос получи подаване и стреля, ала изпълнението му не попадна в очертанията на вратата на Евтимов.

Родният ни гранд имаше отличен шанс да поведе в началото на второто полувреме. Браян Морено напредна отдясно, освободи се от защитата на Гьорче Петров и комбинира със Станислав Шопов, чийто изстрел бе париран от стража Стевковски. 

Снимка 604273

Източник: startphoto.bg

Докрая на срещата "червените" бяха по-настоятелни в търсенето на попадение, но днешният им опонент се бранеше конструктивно и запази паритета.

ЦСКА - Македония Гьорче Петров 0:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

ЦСКА - Македония Гьорче Петров 0:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности