ЦСКА може да привлече централен нападател по време на зимния трансферен прозорец, твърди "Тема Спорт".

"Червените" са набелязали няколко футболисти за позицията, които държат под око. Много е вероятно обаче на "Армията" първо да изчакат да видят как ще се развие възстановяването на Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс, които са с травми. Котдивоарецът оперира коляното си през ноември и се очаква да бъде напълно готов за игра в средата на февруари. Ганаецът пък все още е с болки от контузията, която получи при гостуването на Гигант (Съединение) в турнира за купата на България. И двамата нападатели се готвят отделно от основната група.

Саша Илич харесва техните качества, но иска да е сигурен, че ще може да разчита на тях през пролетта.

Припомняме, че младият специалист пропусна да спомене Бисмарк Чарлс в групата, с която разполага. Той обяви, че разчита на общо 28 играчи - 26-мата, които в момента тренират на пълни обороти, както и контузените Дончев и Бамба. Все още не е ясно дали забравянето на ганаеца е било неволно.

В селекционните планове на ЦСКА е залегнало привличането на поне още един нов футболист. До момента единственото зимно попълнение на тима е норвежецът Тобиас Хайнц. Решение за атаката пък трябва да бъде взето в началото на февруари, след края на подготвителния лагер в Белек. През есента "армейците" не разполагаха с константна величина на позицията централен нападател.

Петър Жеков: Вярвам, че Илич може да ни направи шампиони!

Петър Жеков: Вярвам, че Илич може да ни направи шампиони!

"Щом Хайнц е вкарвал толкова много в Норвегия, значи със сигурност ще успее и в нашето първенство"