Централният защитник на ЦСКА Пламен Гълъбов ще бъде на линия за предстоящия сблъсък с Ботев (Пловдив) и почти сигурно ще излезе на терена от първата минута в центъра на отбраната заедно с Валентин Антов, пише "Тема спорт".

Снимка 450799

Източник: CSKA.bg

Двубоят е в събота от 16:30 часа на стадион "Българска армия". Гълъбов, който в последните мачове на тима преди зимната пауза бе използван и като десен бек, пропусна дербито с Левски заради проблеми с адукторите. От вчера защитникът вече се готви наравно със своите съотборници на клубната база в Панчарево.

ЦСКА вдигна защитник за Ботев (Пд), друг е под въпрос

ЦСКА вдигна защитник за Ботев (Пд), друг е под въпрос

Пламен Гълъбов поднови тренировки

Испанецът Раул Албентоса отново не взе пълноценно участие в тренировъчния процес. От лекарския щаб правят всичко възможност да вдигнат на крака централния защитник за мача с канарчетата, но това е малко вероятно да се случи.

Така се очертава Крушчич да избере Гълъбов за партньор на Валентин Антов в сърцето на ариергарда след наказанието на Петър Занев. При това положение Божидар Чорбаджийски отново ще е резерва.

Густаво Бусато: Животът ми в ЦСКА е специален

Густаво Бусато: Животът ми в ЦСКА е специален

"Важно е да си върша работа добре, да оправдая доверието"

Колебания има за позицията на десния бек. Срещу сините започна Жанио Бикел за сметка на Иван Турицов, който остана на пейката. Предстои да видим дали Милош Крушчич ще пусне Бикел на непривичен за него пост и срещу Ботев, или ще гласува доверие на Иван Турицов.

Белтраме отново ще е титуляр за сметка на Тиаго и ще действа зад Coy. Португалецът все още има проблеми и не е напълно готов за игра.

ЦСКА пусна билетите за Ботев (Пловдив)

ЦСКА пусна билетите за Ботев (Пловдив)

Срещата е в събота