"Тала Стейдиъм" e готов да приеме тази вечер в 21:45 часа реванша от третия квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите между отборите на ирландския Сейнт Патрикс Атлетик и ЦСКА.

Всичко около организацията на мача е перфектно и двата състава ще разполагат с отлични условия, за да направят един качествен футболен спектакъл.

Сейнт Патрикс разпродаде стадиона за мача с ЦСКА

Сейнт Патрикс разпродаде стадиона за мача с ЦСКА

За "Тала Стейдъм" има останали само единични бройки талони

Делегатът на срещата - Пер Елиасон от Швеция, инспектира за последно подготовката за двубоя и обяви, че всичко е готово за важния сблъсък. До момента са продадени около 6500 билета за домакинските привърженици и над 150 за тези на ЦСКА. Все още има малко повече от 300 пропуска в продажба за агитката на гостите, които могат да бъдат закупени на следния линк:

https://www.stpatsfc.com/away-tickets.php

ЦСКА ще играе в изцяло черен спортен екип, а футболистите на Сейнт Патрикс ще бъдат в титулярната си червено-бяла екипировка, пишат "армейците" на официалния си сайт.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Хорациу Фешник (главен), Валентин Аврам (първи асистент), Александру Черей (втори асистент), Себастиан Колцеску (четвърти), а Йон Шерволд от Норвегия ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.