Завръщането на Любослав Пенев в ЦСКА отново се отлага. Както ТОПСПОРТ вече съобщи, ръководството на клуба преговаряше с легендата на "армейците" за трети път, откакто собственик на ЦСКА е Гриша Ганчев. Но в крайна сметка пак няма сделка. Идеята на шефовете на клуба бяха Любо да стане спортен директор. Постът е свободен, след като досеташният такъв Пламен Марков стана изпълнителен, на мястото на Трифон Попов.

ЦСКА ще бъде без спортен директор поне до началото на зимната подготовка, което е на 9 януари 2019 година. В момента фаворит за поста е Велизар Димитров. Сега той е главен скаут на "армейците".

Гриша Ганчев продължава да има пълно доверие на треньора Нестор ел Маестро и да го подкрепя. Не е вярно, че бизнесменът е поставил ултиматум на сърбина да победи Лудогорец в предстоящия мач за първенство в София, за да остане наставник на ЦСКА. Почти сигурно Ел Маестро ще води отбора до края на сезона. Дали той ще има пряк ръководител в лицето на Велизар Димитров, остава да разберем. Сигурното е, че на този етап такъв няма да му бъде Любослав Пенев.

ЦСКА отново преговаря с Любослав Пенев!

ЦСКА отново преговаря с Любослав Пенев!

Вижте кой от "Армията" се срещна с легендата и какво му предложи