ЦСКА е твърде вероятно да излезе само с трима офанзивни футболисти в домакинството си на Зоря (Луганск) от 3-ия кръг на Лига Европа. Атакуващите състезатели сред 11-те ще са Тиаго и нападателите Евандро и Coy. На реванша с Осиек ЦСКА също започна с трима офанзивни футболисти, тогава това бяха Тиаго, Фабрини и Coy, а Евандро не игра заради вирус. Сега бразилецът, който е и голмайстор на отбора, се завръща в състава, което означава, че Фабрини ще остане на пейката. Това на практика ще е единствената разлика в състава спрямо 11-те от Осиек, пише "Тема спорт".

Реално тактическата постройка срещу Заря утре ще е леко изменена спрямо тази в Хърватска, като от 3-6-1 ще премине към 3-5-2. Занев почти сигурно отново ще започне като десен халф-бек, както и в реванша с Осиек. Бикел ще действа в средата на терена до Малинов, а Тиаго ще е малко пред тях.

ЦСКА отново ще заложи на сигурни действия в дефанзивен план, като най-важната задача ще е да не се допусне гол. Това ще предопредели и целия подход към двубоя.

Щабът на армейците е обърнал внимание на фланговите състезатели на украинците, които притежават сериозна бързина, както и на централния нападател Филип Будкивски, висок цели 194 см. Зоря използва дълги топки, отличава се с голяма физическа сила и агресия.

Заедно с Албентоса отново ще играят Томаш и Бодуров. Именно това трио се оформя като най-надеждно в защитата на ЦСКА и най-вероятно на него ще се разчита и при гостуването на Лудогорец. В групата ще се завърне Чорбаджийски, който имаше травма през изминалите дни.

Двубоят ЦСКА - Зоря е от 20:30 часа на стадион "Васил Левски".

Почти 10 000 фена на ЦСКА вече взеха своя билет за сблъсъка със Зоря

Почти 10 000 фена на ЦСКА вече взеха своя билет за сблъсъка със Зоря

"С вас зад гърба си, нашите футболисти знаят, че няма препятствие, което да им се опре"