Играта на нерви между ЦСКА и Болоня относно трансфера на Валентин Антов продължава да набира скорост.

Вчера стана ясно, че италианците не са готови да платят исканите от "червените" 3,5 милиона евро за правата на 20-годишния бранител. Според сайта "Tuttobolognaweb", който е приближен до клуба, те предлагат 1,5 млн. евро. Антов игра под наем в Болоня през последните месеци.

В договора му имаше клауза, че при изиграването на определен брой минути италианският клуб автоматично трябва да го откупи за сумата от 3,5 милиона евро, но тя така и не бе задействана, защото условията не бяха изпълнени.

Болоня иска да задържи защитника, но от клуба са започнали преговори с ЦСКА за намаляването на неговата трансферна цена. Тези прийоми не се нравят на ръководството на червените, които са реагирали мигновено.

Според достоверен източник на "Тема Спорт" от "Армията" са осъществили контакт с колегите си от Аталанта и са предложили българския национал, като са обявили, че са склонни да се разделят с него за сумата от 3,5 милиона евро.

Както е известно, бергамаските бяха изпратили оферта за Антов през зимата, която включваше и младока Мартин Смоленски и бе на стойност от 4 милиона евро, но тя бе отхвърлена и малко след това бранителят бе отдаден под наем на Болоня.

В Борисовата градина са категорични, че ще направят всичко възможно да продадат защитника през този трансферен прозорец.

Според "червените" шефове завръщането на национала на "Българска армия" ще е положително за отбора, но няма да се отрази ползотворно на развитието на футболиста.

Въпреки това от ЦСКА не са склонни на сделка на всяка цена, като те определят предлаганите от Болоня суми за обидно малки.

През пролетта добър тандем в центъра на защитата на червените изградиха нидерландците Юрген Матей и Мено Кох. На тях ще се залага и в бъдеще.

Любо Пенев с огромен списък с изисквания за лагера на ЦСКА

Любо Пенев с огромен списък с изисквания за лагера на ЦСКА

Специалистът е обявил каква храна и дори при каква температура трябва да бъде сервирана