Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е дал цял списък с изисквания за организацията на предстоящия лагер на тима в Австрия, пише "Тема Спорт".

От "Българска армия" все още не са обявили конкретните дати, в които ще се проведат различните етапи на тренировъчния процес. Ел Голеадор е педантичен в тези подробности и е обявил каква храна и дори при каква температура трябва да бъде сервирана на футболистите му.

Той е настоял базата да разполага с басейн с лед за възстановяване, както и тревата на тренировъчното игрище да бъде окосена по специален начин. Пенев е разпоредил на разположение на състезателите да има голямо количество ябълки.

Той ще привика за началото на лятната подготовка един от футболистите от старшата възраст на клуба, който през пролетта се представи на високо ниво в мачовете на тима до 19 години.

Става въпрос за нападателя Марк-Емилио Папазов. Той е роден на 8 октомври 2003 година и започва да се занимава с футбол в школата на Левски, където бе голямата звезда, но впоследствие след престой в Италия предпочете да премине на "Българска армия".

Папазов вече подписа професионален договор с червените и сега трябва да докаже пред Любо Пенев, че има сили да носи фланелката на първия отбор.

По всяка вероятност към подготвителния лагер на червените ще се присъединят и преотстъпените в Литекс централен нападател Радослав Живков и Йоан Бауренски, който е дефанзивен халф, но може да играе успешно и в центъра на защитата.