Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша за влизане в групите на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и чешкия Виктория (Пилзен), информираха "червените".

Делегатът на срещата - Чарлз Шак от Люксембург, инспектира за последно съоръжението и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Виктория (Пилзен) ще бъдат в тъмно синя екипировка. Вратарът на ЦСКА ще бъде със сив спортен екип, а стражът на противника  - с оранжево облекло.

Христо Стоичков ще бъде репортер на ЦСКА - Виктория (Пилзен)

Христо Стоичков ще бъде репортер на ЦСКА - Виктория (Пилзен)

Получи акредитация

Четиримата съдии на евромача са от Турция - Али Палабиик (главен), Сейхун Сесигюзел (първи асистент), Серкан Олгюнчан (втори асистент), Мете Калкаван (четвърти), а Хуан Антонио Фернандес Марин от Испания ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

На касата на стадион "Българска армия" все още се продават билети за двубоя на цена от 25 лева за сектор "А" и 15 лева за секторите "В" и "Г".