ЦСКА официално стана единственият клуб, който подаде документи за участие в конкурса за стадион "Българска армия" и спортния комплекс в Панчарево. Информацията дойде от ММС.

Припомняме, че от търга по-рано днес се отказа ФК ЦСКА 1948, тъй като тимът от Трета лига не може да покрие критериите наложени от министерството.

Ето и официалното съобщение, публикувано на сайта на ММС:

До 17.00 часа на 11 декември 2017 г., когато е крайният срок, определен от условията за провеждане на конкурса за отдаване под наем на ст. "Българска армия" и спортно-тренировъчна база "Панчарево", едно дружество е подало документи за участие в процедурата, обявена от "Сердика спортни имоти" ЕАД.

Документите са подадени от ПФК ЦСКА-София чрез спортния директор Пламен Марков. В срока, определен от документацията, същото дружество е превело изискуемия депозит за участие в размер на 100 000 лв.

Документацията за участие в процедурата е била закупена от две дружества - ПФК ЦСКА-София и ФК ЦСКА 1948.

ЦСКА трябва да участва в търга за базите с... показателите на Литекс

ЦСКА трябва да участва в търга за базите с... показателите на Литекс

Според решението на ММС

Съгласно общите условия за провеждане на процедурата, на 13 декември 2017 г. от 11.00 часа в открито заседание комисия от 5-ма членове, определена със заповед на изпълнителния директор на "Сердика спортни имоти" ЕАД, ще отвори документите, за да определи дали ПФК ЦСКА-София отговаря на условията за допустимост.