Двама от футболистите на ЦСКА, които започнаха като титуляри във вечното дерби с Левски преди 3 седмици - Дауда Бамба и Брадли де Нойер, не попаднаха дори в групата на тима за днешното гостуване на Лудогорец, твърди "Тема Спорт".

Велизар Димитров пред завръщане на "Армията"?

Велизар Димитров пред завръщане на "Армията"?

Доскоро работеше в Миньор Перник

Това стана ясно по време на тренировката на "армейците" в Русе. Двамата дори не са пътували с отбора, като са останали в София. Това се отнася и за защитника Енес Махмутович, който също отпадна от сметките за двубоя тази вечер.

Бамба отбеляза дебютното си попадение с "червената" фланелка при победата с 1:0 над Спартак във Варна, но след това тотално разочарова в мачовете със Славия, Левски и Пирин. Все още не е ясна причината за отсъствието на Бамба и Де Нойер. Нидерландецът не бе в групата на тима и за домакинството на Пирин, като тогава Саша Илич оправда липсата му с леки здравословни проблеми. След това обаче левият защитник тренира цяла седмица на пълни обороти с тима. Явно Бамба и Де Нойер са позагубили сериозна част от доверието на Саша Илич.

Двубоя в Разград пропускат и наказаният Иван Турицов и контузеният Асен Дончев, който претърпя операция в Германия в края на миналия месец и ще поднови занимания едва по време на зимната подготовка на ЦСКА.

ЦСКА е побеждавал Лудогорец само веднъж, когато Георги Кабаков ръководи мача

ЦСКА е побеждавал Лудогорец само веднъж, когато Георги Кабаков ръководи мача

Срещата е в понеделник от 19:00 часа