Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич обяви, че в клуба не са обсъждали намаляване на заплатите на футболистите си.

"Добре съм, здрав съм, това е най-важното. Моите близки са в Сърбия, аз съм в София. Всеки ден съм в контакт с тях, не е лесно, разбира се. Малко е трудно без семейство, но постоянно се чуваме. Следим ситуацията и в Сърбия, и в България.

Стойко Сакалиев пред ТОПСПОРТ: И преди, и сега - Левски втори в България!

Стойко Сакалиев пред ТОПСПОРТ: И преди, и сега - Левски втори в България!

"Пазя се от вируса в Говедарци - с по една ракия вечер"

За човек е трудно да се съсредоточи върху нещо, когато е заобиколен от новини за коронавирус. Опитвам се да остана концентриран върху футбола. Старая се, но не е лесно. Гледам мачове, правя си планове. Анализирам работата си.

Снимка 469631

Източник: LAP.bg

Ежедневно съм контакт с треньорите, защото повечето живеем в един и същи хотел. В контакт съм и с директорите - Стойчо Стоилов, Кристиано Джарета, Гриша Ганчев. Говорим много за футбол.

Никой не може да каже със сигурност кога ще се поднови шампионатът всичко зависи от ситуацията. Когато говоря с някой винаги давам Китай за пример, който излезе от тази ситуация за три месеца. Но не съм сигурен, че европейските народи имат китайската дисциплина.

Полковник доц. д-р Георги Попов: От ЦСКА направиха тестове за коронавирус на играчите си

От ВМА: В ЦСКА направиха тестове за коронавирус на играчите си

"Задължително България ще успее да нокаутира този вирус"

Аз винаги съм бил за това спорът да се реши на терена. Набрахме ход, на полуфинал за Купата сме. В лош момент за нас дойде това спиране. Всички гледат своя интерес. Всички отбори мислят кое е по-добро за тях в този момент. Всеки гледа себе си. Всичко е възможно, ако ситуацията се подобри. Аз съм уверен, че ще се намери най-доброто решение, само да се оправят нещата.

Снимка 466912

Източник: LAP.bg

Чувам се с играчите. Трудно им е. Преди малко се обадих на Кристиян Малинов точно. Най-трудно е за младите хора. Свикнали са с физическа активност. Въобще да не тренират или да тренират вкъщи е трудно. Ще видим как ще им се отрази, когато всичко това приключи. За мен е много трудно да седя вкъщи и нищо да не работя. Много е трудно физически и психически.

В контакт съм с Гриша Ганчев говорим си за футбол, но досега не сме говорили за намаляване на заплати. Не знам какво ще става", сподели Крушчич в интервю за "Дарик радио".

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич: Искаме в Европа, може да се класираме там през Купата

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич: Искаме в Европа, може да се класираме там през Купата

"С помощниците ми сме на хотел, където живеем, а играчите са по квартирите"