Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде интервю за сръбското издание "Хотспорт". Ето какво каза той:

"Надяваме се, че в края на април ще се завърнем по терените. Директорът ми бе на гости. Имало е среща с федерацията, но нищо конкретно не е решено. Остават ни два мача, може и да няма плейофи, въпреки че нашето желание бе нещата да се решат в тях.

Снимка 470390

Източник: LAP.bg

Задържахме чужденците, а в България рано взеха необходимите мерки. Не е лесно да убиваш времето. Не можеш да следиш пряко състоянието на играчите, а бяхме хванали правилен ритъм. Записахме добри резултати, успяхме да се изравним с два отбора на второто място. Формата ни бе на ниво, но тогава дойде вирусът.

Базите на ЦСКА ще почакат

Базите на ЦСКА ще почакат

Извънредното положение забавя действията на клуба

С помощниците ми сме на хотел, където живеем, а играчите са по квартирите. Стоя в стаята си, а когато ми омръзне, обикалям около хотела. По улиците и парковете е забранено за разходки. И в Сърбия по-рано трябваше да въведат такива мерки, за да се върнем към живота като китайците.

Лудогорец е шампион от осем години насам. Не виждам да настъпи промяна и с плейофите, силни са.

Лудогорец замразява преговорите за нови договори

Лудогорец замразява преговорите за нови договори

Споразуменията на много от футболистите изтичат през лятото

Искаме да играем в Европа. Може да се класираме там и през Купата, където играем с Ботев (Пловдив). Поставихме рекорд, като не пуснахме гол в 10 поредни мача.

Успях да наложа и млад играч като Антов. В борбата сме и за двата трофея, но без футбол ще сме на загуба. Ще видим обаче какво ще се случи", каза сърбинът.

Ивайло Чочев: ЦСКА може да се пребори за Купата на България, дано с Божинов влезем в Серия "А"

Чочев: ЦСКА може да се пребори за Купата на България, дано с Божинов влезем в Серия "А"

"Можем да се класираме на Европейското първенство"