Новото попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц говори пред клубната телевизия на "червените", където заяви, че сънародникът му Джонатан Линдсет е с основен принос за това той да подпише с "армейците".
"Впечатленията от първия ми ден са добри. Срещнах се с момчетата, с треньорите, с всички около клуба. Всички са страхотни и очаквам да прекарам следващите три години и половина тук.
Не беше трудно да реша да дойда тук. Разбрах за интереса към мен отдавна. Почувствах се истински желан от ЦСКА, усещането беше приятно и само след няколко седмици се разбрахме. Очевидно ЦСКА е най-големият клуб в България. С най-голяма история. Също така и възможността, която клубът може да ми даде, надявам се със спечелване на титлата и мачовете в европейските турнири.
Нивото на играчите, на треньорите. Всичко това цялостно беше добре за мен. Линдсет ми разказа много и неговото мнение беше решаващо за мен, защото му вярвам. Информацията, която ми даде за града беше положителна. Той обича София. Разказа ми за тренировките, за нивото и всичко звучеше интересно и професионално.
Футболът в Норвегия е бърз и двуостър, всичко се случва много бързо. Разчита се на физиката. Доколкото разбрах в българското първенство е същото. За технични и бързи играчи като мен това може да бъде предимство. Ще използвам 100% от физиката и силата, която имам, за да помогна на отбора. През цялата си кариера съм бил много техничен играч, но проблемът ми беше, че не вкарвах достатъчно голове. Мисленето ми за този сезон беше, че трябва да бъда сред топ играчите в първенството. Да вкарам най-много голове, да направя най-много асистенции. Да бъда на високо ниво всяка седмица. Беше трудно. Играх в офанзивен отбор, който вкарваше много голове, въпреки че завършихме на осмо място в класирането. Получавах асистенции и от Линдсет, когато беше там, но продължих да вкарвам и след идването му в ЦСКА. Беше трудна задача, но съм горд и щастлив, че успях да постигна това в моя първи професионален отбор.
Моята цел е да запиша същия сезон и тук. Затова съм привлечен тук, за да докажа, че мога да направя същото и в българското първенство. Да вкарвам много голове, да правя много асистенции с които да допринасям за отбора. Имам високи цели, а знам, че и тези на ЦСКА са такива. По това си пасваме много добре", каза Хайнц.
VLAD
на 08.01.2023 в 22:37:11 #142Асенси воскресе.
red-green-coalition
на 08.01.2023 в 22:00:03 #141Той Батката не е на себе си от алкохол сега, Кико, и не схваща и той за какво говори. Виж как Жеков го разобличава под главната статия.
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:50:19 #140Дори и на кривугледият Квазимоду - Слюнкича - му дават да носи мазни чинии и бири по масите в шестзвездното МИшелин-стайл заведение в Обеля - "Шалварите", а Роузи веднага тръгнал да лапка немитите ползки пишки_ из английските кърища... Роузи, кога ште станеш истински, пълноправен аграр като батко ти - Шибека Педерастт е! Да! И то най - обикновен! Като обикновенни вафли Чайка! Розов, днес куремореца е изненадващо пасивен Май снощи най-сетне е открил тъпкача на мечтите си ЕБЪРТЪН ИЗЦЕДИ ТАШАЦИ_ ВЪРХУ МЪРСИСАЙДСКИТЕ МУСТАЦИ... аве ей, сашо е ходил на дерби, бар мицва и кръщене на пудел в един ден 32. Кървавата мивка | 27.09.2014 16:36 Сашо ходи и на много сюнети, купува кожичките по цена "на едро" лакомникът! Шаран уловен в мътна вода е негоден за консумация! Вунка на тиня! Ако е по-едричък(10 кила и нагоре), правиш си няколко снимки с него, чукваш го по горната джука за късмет, и го пращаш обратно в гьола да си ровичка тинята. Личен опит.
cvetomirmagnitski
на 08.01.2023 в 20:46:48 #139С гасена чистят аматьорите, с негасена майсторите
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:43:49 #138Шкембето се остъргва и почиства с гасена вар. Иначе от вътрешностите единствено жлъчката се реже и се изхвърля - сичко друго се чисти разделя и яде..Даже и пацата опашката и други черволяци.
metalkris6
на 08.01.2023 в 20:36:20 #137Както казваше един приятел На прасето кожата.. и на жената амджика,не са ли остъргани добре, не стават за ядене
mottorrhead
на 08.01.2023 в 20:30:49 #136Коце, всички, които имат егейско море са много шумни,турци, гърци, а и не само . Италианци, испанци Викат като говорят
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:29:31 #135г-на Мотор - точно на домашно прасе в БГ съм участвал много пъти. И се обгаря с бензинова горелка т.е. опича се после се натърква обилно с оцет и сол завива се да престои няколко минути и после се стърже обгорената кожа с ножове. Но четината си остава в кожата квото и да я правиш. А пък как се събуват копитата - по-добре да не разправям че после никой няма да хапне пача. Или ушите как се чистят...
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:27:11 #134иначе да - хора дето не са виждали как се мият черва или шкембе могат да ги ядат после на манджи. Дет се вика приликата между политиката и кремвишите е че не е желателно да се вижда как се правят...
mottorrhead
на 08.01.2023 в 20:26:42 #133Мрежа на кво прасе си ходил, но аз също съм клал няколко пъти, ква таа четина, прасето се обгатя с газени лампи докато стане черно като негърче, тоест докато обгори всичката четина..... И след това се остъргва с ножове... Скед което се измива с гореща вода и пак побелява ма от чистота... Освен ако не си клал прасе извън Бг
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:25:15 #132то купешки луканки в БГ май вече не се пълнят в черва. Башкъ че и не стават за ядене хеле па и кожляка на тях. Последно когато се прелъгах да си купя БГ луканка уж читава после трябваше да си промивам вътрешностите с високооктаново гориво щото толкова ми беше тегаво и тежко от уж квалитетното мезе че ми се и драйфаше и май драйфах от нея.
metalkris6
на 08.01.2023 в 20:19:04 #131Кучев е прав Италианците не сядат да обядват без вино После стават , палят колите и се прибират
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:09:17 #130много народ яде и на сланината кожата. Че даже ме убеждават колко е вкусна - кат дъвка.. А аз като съм участвал в клане/пърлене/расфасоване на прасета и кат се сетя ония ми ти четинки дето ги има вътре в кожата - блях... Но хора дето не са виждали такова нещо си я набиват и викат - ми тя вкусна бе...
cvetomirmagnitski
на 08.01.2023 в 20:05:10 #129"Мусаката на Цола" Мммммм...
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:04:16 #128рецепта за сиганска баница: Стар хляб го натрошавате у тиган с малко масло и сирене запържва се малко сядате и кусате.
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 20:02:49 #127Чипс с майонеза или разни други сосчета гледам продават и едат тука. Гадост голема ще да е...
mottorrhead
на 08.01.2023 в 19:59:20 #126Да хапна малко мм
metalkris6
на 08.01.2023 в 19:57:19 #125Некогаж и макарони с хляб се ядяха Фиде на боб чорба съм чувал да слагат
mreji_gur_gur
на 08.01.2023 в 19:52:00 #124На салата домати, слагаше оцет И кво лошо е това - и аз слагам оцет на доматито. Некогаж и макарони с хляб се ядяха.
metalkris6
на 08.01.2023 в 19:48:57 #123Бай Иване, качвай я на ферибота Аз, имах едно гадже преди години, от Червен Бряг На салата домати, слагаше оцет ЖП Гара Варна, четвърти коловоз, бързия влак