Сериозен конфликт продължава да се разгаря в отбора на ЦСКА и е на път да изяде главата на треньора Любослав Пенев, пише днес в. Меридиан Мач. Наставникът на червените дръзна да се саморазправи с бунтарите сред играчите и ги натири от първия състав. Това обаче не се харесало на собствениците на Титан, твърди изданието. Действията на треньора, серията от негативни резултати и слабата игра на армейците изчерпали кредита на доверие към Пенев, пише още Меридиан Мач.

Преди две седмици шефовете на "Титан" излязоха с декларация, в която уверяваха Любо Пенев и футболистите му в пълната си подкрепа. След последните събития обаче позицията им се е променила, защото те се уплашили, че ще загубят сериозни суми заради отстранените футболисти, твърди спортният ежедневник

Според изданието Борисов и Иванов вече сондират възможността да заменят Любо на треньорския пост. Шефовете категорично му показаха, че не се съобразяват с мнението му, кота върнаха през главата му отритнатите. Постепенно те смятат да изземат оперативната власт от ръцете му, а през зимата ще се разделят по взаимно съгласие.