Универсалният боец на ЦСКА Тибо Вион даде голямо интервю за френския подкаст Culture Grenat, който е посветен на неговия роден клуб Метц. 29-годишният футболист обърна внимание и на престоя си на "Българска армия".

"Не бих казал, че в България е зле, все пак живея в столицата. София е хубав град, в който можеш да правиш много неща. Има доста възможности за мен и семейството, можем да заведем децата на басейн през лятото, на планина или да правим нещо друго интересно. От чисто футболна гледна точка ЦСКА е голям отбор в България и има своята история.

Играя в европейски клуб, който в миналото винаги е участвал с голям успех в международните надпревари. Ние също две години поред влязохме в групите - първо на Лига Европа, а след това и на Лигата на конференциите. През тази отново стигнахме до плейофите, което пак е достоен резултат за нас.

ЦСКА е голям отбор с много трофеи и славно минало. Сега целите ни са големи и се надявам да продължаваме да пишем история, да играем отново в Европа и да спечелим титлата в България", каза Вион.

ЦСКА се размина с бразилски футболист

ЦСКА се размина с бразилски футболист

Клейтън Силвейра ще продължи кариерата си в родината си