Бившият футболист на ЦСКА Тиаго Силва заяви категорично пред колегите от "dsport", че "армейците" няма да загубят от Левски в неделя. Футболистът се върна назад във времето, когато той участваше в последния спор за Купата на България между "червени" и "сини" преди 17 години.

"Аз съм в Южна Бразилия където работя, имам бизнес и всичките ми приятели са тук. Не помня много от онзи мач през 2005 година.

Няма гол на чужденец за ЦСКА на финал с Левски

Няма гол на чужденец за ЦСКА на финал с Левски

Шестима са с по 2 попадения

Малко гледам сега в момента ЦСКА. Защото съм мениджър във фирмата ми и нямам много време. Напоследък не мога да следя нито бразилското, нито българското първенство.

Това е мач с много напрежение. Аз и моите съотборници, когато бяхме в ЦСКА, усещахме колко е голямо да играем за този отбор, имаше ненормално напрежение върху нас. Ние влизахме много концентрирано с огън в очите, за да можем да се запишем в историята и да направим нашите фенове щастливи.

Ако мога да дам съвет на сегашните играчи, е да са много концентрирани, да дават 100% от тях.

Индивидуалните сблъсъци, които могат да решат големия финал

Индивидуалните сблъсъци, които могат да решат големия финал

ЦСКА и Левски ще използват всичко най-добро от своя игрови арсенал

"Червените" фенове никога на се оставяли ЦСКА, даже в трудни моменти. Не са ставали много пъти шампиони в последните години, но феновете са постоянно зад отбора. Аз съм сигурен, че ще е пълен стадионът. Публиката ще помага на нашия отбор. Сигурен съм, че ЦСКА няма да загуби.

Гриша Ганчев е моят тате. Ние постоянно си говорим. В тези шест години свърши добра работа. Може повече, но той пое отбора в момент, в който ЦСКА имаше много проблеми. Иска да върне отбора сред най-големите, които са ЦСКА и след него Левски. Бих дал съвет на Ганчев как да си построи стадиона, ако има някакъв проблем. Никога няма да забравя езика. Това ми е като майчин език.

Разбира се, че бих дошъл да видя новия стадион. Мъчно ми е за моята България и нашите фенове. Прогнозата ми е 1:0 за ЦСКА срещу Левски във финала. Ще има напрежение в този мач", каза Силва.

Антов: Бих играл отново за ЦСКА

Антов: Бих играл отново за ЦСКА

Пожела успех на финала