Журналистът Светла Петрова, която е запалена привърженичка на ЦСКА, направи коментар по адрес на ФК ЦСКА 1948. Тя говори за отношението на феновете на стадион "Българска армия" спрямо Любослав Пенев, Стойчо Младенов и Радослав Здравков.

"Честно казано, като свидетел на случилото се ми беше много тягостно. Да не забравяме, че Стойчо Младенов винаги ще е Екзекутора на Ливърпул. За мен това ще си остане най-великият мач за всички времена, на който съм присъствала на живо.

И Любо Пенев, и Ради Здравков също са големи легенди в този клуб и това няма как да се изтрие. И затова ми беше тъжно да чувам как те са обиждани точно на "Армията". Разбира се, за това си има причина, те са направили свой избор, който при нас се приема като предателство и съучастие на грозния проект, целят да унищожи ЦСКА.

От гледна точка на организираните фенове, вече смятам бойкотът им за безпредметен и деструктивен. При новата ситуация в отбора и наченките за положителна промяна той нищо не решава и по никакъв начин не е полезен", заяви телевизионната водеща пред "Тема Спорт".